Aspire Trust е организација за уметност од Велика Британија, посветена на трансформирање на животните приказни на луѓето на креативен начин.

Continue reading "Aspire Trust е организација за уметност од Велика Британија, посветена на трансформирање на животните приказни на луѓето на креативен начин."